tisdag 26 mars 2013


Jonas Hassen Khemiri kritiserade justities minister Beatrice Ask

Kritiseringen publiserades på DN 2013-03-13 . Beskrivningen fick snbab uppmärkesen i media. Om jätte kort tid blev de papulart och geneomserede i hele socila medier. För förlaring av rasisik diskimination valde han jätte bra sätt .Han gav ett inciativiskt förslag till justities minestern att byta 24 timmar sitt skinn me honom för att uppleva på kort tid vad som upplever en invandrare i sverige.

 Förre dagen i riskaden uppskatte justities mininstern normalt  porejeketet Reva  som syftar till att verkställa fler avvisningar av papperslösa i Sverige.

Varför blev så snabb författarens kritik ingirpande. Det står en sak bakom hans argumentation. Det är bra verklighet.  Verkligheten som finns i samhället. Andra sak är hans skicklighet i bra förklaring och hans verkliga erfarernheter som avsedes för han sig själv i samhället.

Egentiligen ,om finns några sorter av rasistiska diskrimineringar i samhället,måste alla ta en bra och efektiva inställningar mot problemet annas skulle samhälls systim funka inte.


Saleh Kamrani

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar